اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم بیروت در انتظار تشییع تاریخی شهیدان مقاومت | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

آغاز عملیات احداث پروژه آب شیرین‌کن در بوشهر| رئیس سازمان انرژی اتمی: نیروگاه اتمی بوشهر در حال توسعه است

  • کد خبر: ۱۲۲۸۴۶
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
آغاز عملیات احداث پروژه آب شیرین‌کن در بوشهر| رئیس سازمان انرژی اتمی: نیروگاه اتمی بوشهر در حال توسعه است
عملیات احداث پروژه آب شیرین کن در بوشهر با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی و جمعی از مسئولان این سازمان و همچنین استان بوشهر امروز آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در حاشیه مراسم احداث این پروژه اظهار کرد: هفته دولت را تبریک عرض کرده و یاد و خاطره شهدای والامقام، شهید رجایی و شهید باهنر را گرامی می‌دارم؛ بنده حامل سلام آیت الله سید ابراهیم رییسی، رییس جمهور کشورمان به مردم عزیز استان بوشهر هستم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: در سفر رییس جمهور به بوشهر، مطالبه دیرینه مردم این استان برای برخورداری از پروژه آب شیرین‌کن مطرح شد و بر اساس تقاضا‌های فراوان و نیز اعلام آمادگی سازمان انرژی اتمی، مقرر شد در استان بوشهر و در کنار شهر نسبت به احداث ۷۰ هزار متر مکعب ظرفیت تامین آب از طریق آب شیرین‌کن اقدام کنیم.

وی تاکید کرد: این پروژه مطالبه دیرینه و کهن مردم استان بوشهر محسوب می‌شود؛ خدا را شاکریم که با همت استاندار بوشهر و مسوولان استانی و نماینده ولی‌فقیه در این استان؛ امروز این آرزو در نقطه آغاز قرار گرفت و ما توانستیم با همتی که شد، زمین مناسب را در اختیار بگیریم؛ طراحی‌های مقدماتی و پیش‌اجرا امروز آغاز شد و به منظور آماده سازی زمین از امروز اقدامات اجرایی انجام و پیگیری می‌شود.

وی افزود: پروژه آب شیرین‌کن با ظرفیت ۷۰ هزار متر مکعب در بازه زمانی ۲ تا ۲.۵ سال به اتمام خواهد رسید و تلاش می‌کنیم تا این پروژه را حتی در کمتر از ۲ سال به اتمام رسانده و بهره‌برداری کنیم.

مهندس اسلامی تاکید کرد: موضوع اصلی این است که بتوانیم با اتمام این پروژه، ۷۰ هزار متر مکعب آب را به شبکه‌ای که قرار است مورد مصرف قرار گیرد، متصل کنیم.

وی بیان کرد: همچنین باید توجه داشت نیروگاه اتمی بوشهر در حال توسعه است و ما دو واحد نیروگاهی ۱۰۵۰ مگاواتی دیگر در دست اجرا داریم؛ این اقدامات و تلاش‌ها در شهر بوشهر ظرفیت بزرگی را برای امیدآفرینی و به‌کارگیری تمام ظرفیت‌هایی که در تمام بخش‌های فنی، مهندسی و اجرایی  می‌توانند نقش‌آفرینی کنند را روزافزون کرده و موجب افزایش این پتانسیل‌ها خواهد شد؛ امید است برق و آبی که از این مجتمع حاصل می‌شود، برای مردم پربرکت و ماندگار باشد.

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: در آستانه سالروز شهادت شهید والامقام رییسعلی دلواری هستیم و امروز با تصمیم مسوولان استانی، این مجتمع به نام شهید رییسعلی دلواری نام‌گذاری شد که انشاالله از برکت خون شهدا و انفاس قدسیه آنان و عنایات آقا امام زمان (عج)، این پروژه بدون مانع و مشکل پیش رود و به سرانجام برسد.

وی درباره ظرفیت فراوان خلیج فارس برای احداث پروژه‌های آب شیرین‌کن توضیح داد: کل ۱۰ هزار مگاوات برق جدید را در سواحل جنوبی پیش‌بینی کرده‌ایم و در هر منطقه‌ای که نیروگاه احداث کنیم؛ غیر از اینکه برداشت آب از دریا را برای فرایند‌های داخل نیروگاه در دستور کار داریم در جوار نیروگاه‌ها، احداث مجتمع‌های آب شیرین‌کن را نیز در نظر گرفته‌ایم تا بتوانیم آب و برق را به صورت توأمان برای آن منطقه تامین کنیم.

وی اضافه کرد: در جوار مناطقی که نیروگاه نصب و احداث می‌شود، حتما باید ظرفیت‌های بهره‌برداری و مصرف بالا نیز به‌وجود آید، زیرا نیروگاه اتمی را پس از روشن شدن، نمی‌توان تعطیل کرد و باید به صورت پیوسته برق تولید کند و از انرژی تولید شده نیز استفاده شود بنابراین در جوار نیروگاه‌ها، مکان‌هایی وجود دارد که دارای ظرفیت‌های بزرگ صنعتی است به همین دلیل آب مصرفی هم نیاز دارند که با توجه به این نگاه و رویکرد در یک زمان به تولید برق و آب شیرین توجه می‌کنیم.

گفتنی است کلنگ‌زنی پروژه آب شیرین کن به ظرفیت روزانه ۷۰ هزارمتر مکعب و در زمینی به مساحت ۹ هکتار در بوشهر انجام شد.

با ساخت این پروژه روزانه به ظرفیت ۷۰ هزار متر مکعب آب، شیرین می‌شود که به صورت مستقیم هرثانیه ۲.۵ تا ۳.۵ متر مکعب آب دریا قابل شیرین شدن است و این پروژه به‌گونه‌ای طراحی شده که ظرفیت آن تا ۱۰۵ هزار متر مکعب در روز قابل توسعه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->